18:45

IF Brommapojkarna P06-6

Referat: IF Brommapojkarna 15 - IF Brommapojkarna P06-6

Killarna spelade fantastiskt bra ikväll!! Jag kanske inte hade de bästa förhoppningarna på väg till match. Förlåt! Medel har varit tuff, vi fick ett par sjuka under dagen (bl a vår målis Calle), killarna från 5B var på klassutflykt kvällen/natten innan och nattsömnen var väl sådär :-). Det var mkt rehab här hemma mellan kl. 15 och 18.......

Som tur var hade vi lånat P06-10Us målis Alvin Norhammar och Albin dök upp fast hans skulle vara bortrest. Alvin var egentligen inlånad för att få spela ute som omväxling, men nu fick han göra en halvlek som utespelare och en halvlek i sitt ordinarie målvaktsjobb.

Vi spelade bra rakt igenom matchen och hade tryck på BP6 mest hela tiden. De hade problem med våra snabba anfallare. Vi stressade lite i avsluten och missade flera klara chanser i första halvlek.

I andra halvlek fortsatte vi på samma sätt och segermålet kom ganska tidigt på ett snyggt långskott från ytterposition som seglade in. Vi på långsidan fattade inte riktigt först att den var inne, det var dessutom hål i nätet på målet. Sedan fick vi även en straff som vi sköt i insidan av stolpen och ut.

BP6 hade en läskig chans där det blev ett ihopslag och Alvin fick göra en riktig svettig räddning nere vid stolpen till hörna.

Albin + Alvin N. höll nollan. Stort tack till båda när vi stod utan ordinarie målvakt
Leo R, Filip A, Noah och Jesper spelade alla 50 minuter i försvaret och var grymma. Några riktigt svettiga brytningar när det som bäst behövdes.
William och Leo S jobbade stenhårt på mitten och gjorde fina framspelningar och kom även till målchanser.
Filip Z, Viggo, Markus, Albin/Alvin och Edwin sprang i djupet och skapade många chanser!

Fortsätt så här killar!

I övrigt var det en trevlig match, inget tjafs med varken motståndare, domare, eller varandra! Viggo fick gröna kortet.

Gustav Oldmark var supertaggad och coachade laget hårt! Bra jobbat!

Vi har (just nu) fullt lag 12 spelare till på söndag. Gustav coachar tillsammans med Alexander Zetterquist.